Paikkatietojärjestelmä-asiantuntija Tietoratkaisut -tulosyksikköön

Julkaisupäivä
22.01.2020
Haku päättyy
10.02.2020 klo 16.15
Paikkakunnat
Espoo, Kuopio, Rovaniemi
Työavain Valtiolle.fi -palveluun
32-28-2020

Etsimme joukkoomme paikkatietojärjestelmäasiantuntijaa Tietoratkaisut -tulosyksikköön Espooseen, Kuopioon tai Rovaniemelle.

Tehtävänäsi ovat geologisen tiedon hallintaan ja hyödyntämiseen liittyvien digitaalisten ratkaisujen ja tietokantojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito, sekä geoinformatiikkaan ja tekoälysovellutuksiin liittyvä menetelmäkehitys GTK:n kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa ja toimeksiannoissa.

Odotamme sinulta osaamista paikkatietojärjestelmistä, digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä ja ylläpidosta sekä ohjelmoinnista.

Lisäksi arvostamme Python ja C# -ohjelmointikielten osaamista. Työskentelet sujuvasti osana projektitiimiä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Tehtävä edellyttää sinulta hyvää englannin kielen taitoa, matkustusvalmiutta ja kykyä toimia monikulttuurissa ympäristössä.

Edellytämme korkeakoulututkintoa soveltuvalta luonnontieteelliseltä tai tekniseltä alalta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän kansainvälisessä työyhteisössä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8–9 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 430–4 140 €/kk.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Janne Kallunki, puh. 029 503 3990, janne.kallunki@gtk.fi ja yksikön päällikkö Niina Ahtonen, puh. 029 503 3638, niina.ahtonen@gtk.fi.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-28-2020, 10.2.2020 klo 16.15 mennessä.

Hae tehtävää